Päivitetty 9.1.2020.

Käytännöt

Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja ja vain, jos se ei ole mahdollista, sähköposti- tai paperilaskuja.

Pyydämme kirjaamaan laskulle vastaanottajan viitteeksi sen henkilön nimen, jonka kanssa laskutetusta tavarasta, palvelusta tai muusta asiasta on sovittu.

Valelaskuista ja muista huijausyrityksistä teemme aina rikosilmoituksen.

 

Huomaathan, että nämä laskutusohjeet koskevat ainoastaan Legalwise Oy:lle osoitettuja myyntilaskuja. Päämiehillemme osoitetut laskut ja vaatimukset tulee toimittaa kirjallisesti tai muulla sovitulla tavalla!

OVT: 003726747719
Operaattoritunnus: 003721291126 (Maventa)

Laskutusosoitteeksi verkkolaskulle voidaan merkitä tavanomainen postiosoitteemme: Legalwise Oy PL 140, 33101 Tampere.

Lähettäkää mahdolliset liiteaineistot alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos ette voi lähettää verkkolaskuja, voitte lähettää laskun PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen invoice-26747719@kollektor.fi.

Kyseiseen osoitteeseen tulee lähettää ainoastaan laskuja. Lähettäkää mahdolliset liiteaineistot alla liiteaineistot-otsikon alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Laskutusosoitteeksi sähköpostilaskulle voidaan merkitä tavanomainen postiosoitteemme (Legalwise Oy PL 140, 33101 Tampere) tai alla oleva paperilaskutusosoite.

Huomaattehan, että hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta annetun lain 4 §:n mukaisesti edellytämme kaikkien laskujen toimittamista sähköisesti 1.4.2020 alkaen.

Jos ette voi lähettää verkko- ettekä sähköpostilaskuja, voitte lähettää laskun kirjepostina skannauspalveluun osoitteeseen:

Legalwise Oy
26747719
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskutusosoite tulee kirjoittaa laskulle ja mahdolliseen kirjekuoreen täsmälleen yllä esitetyssä muodossa.

Kyseiseen laskutusosoitteeseen tulee lähettää ainoastaan laskuja. Lähettäkää mahdolliset liiteaineistot alla olevien ohjeiden mukaisesti.

 

Liiteaineistot

Verkkolaskujen liitetiedostot eivät välity automaattisesti toimistollemme. Sähköposti- ja paperilaskut käsittelee palveluntarjoajamme, eivätkä sähköposti- ja paperilaskujen mahdolliset saatekirjeet tai muut tiedot välttämättä välity meille lainkaan.

Laskuun liittyvät lisätiedot, -selvitykset ym. liiteaineistot pyydämmekin lähettämään suoraan meille joko sähköpostitse osoitteeseen laskutus@legalwise.fi tai postiosoitteeseemme (Legalwise Oy, PL 140, 33101 Tampere).

Pin It on Pinterest