Tarvitsetko apuamme?

Jotta voimme löytää ratkaisun tilanteeseesi, ota yhteyttä. Ensimmäinen yhteydenotto on aina maksuton. Tällöin kartoitamme tilannetta ja tarvittavan avun laajuutta, mutta varsinaista neuvontaa alkuneuvotteluun ei vielä kuulu.

Kun päädyt toimeksiantoon, laadimme sen laajuudesta riippumatta aina kirjallisen toimeksiantosopimuksen, jossa sovitaan toimeksiannon ehdoista, sisällöstä ja hinnasta. Toimeksiantosopimukset allekirjoitetaan yleensä sähköisesti.

[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]

Miten sähköinen toimeksiantosopimus toimii?

  1. Ota yhteyttä toimistoomme sopiaksesi toimeksiannosta.
  2. Kun toimeksiantosopimus on valmis allekirjoitettavaksi, saat sähköpostiisi ja/tai matkapuhelimeesi viestin, joka sisältää allekirjoituslinkin. Jos viestiä ei näy, tarkasta myös roskapostikansio.
  3. Käy allekirjoittamassa toimeksiantosopimus viestin ohjeiden mukaisesti. Allekirjoitus on maksuton, mutta edellyttää tunnistautumista henkilökohtaisin pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella.
    – Jos allekirjoitat yhtiön puolesta, ilmoita allekirjoitusoikeuden peruste ja edustamasi yhtiön nimi.
  4. Kun allekirjoitukset on kerätty, saat sopimuksesta pdf-muotoisen kappaleen, johon on liitetty sähköiset allekirjoitukset ja asiakirjan tunniste. Tunnisteen avulla voit tarkastaa allekirjoitusten ja asiakirjan aitouden koska tahansa.
    – Jos olet kuluttaja-asiakas, pyydä halutessasi toimeksiannon aloittamista heti.

Allekirjoittaminen onnistuu useimmilla moderneilla tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimella, kunhan sinulla on henkilökohtaiset pankkitunnukset.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Nav_Menu_Widget”][/siteorigin_widget]

Toimeksianto etenee…

Emme toimi selkäsi takana, vaan pidämme sinut ajan tasalla asiasi etenemisestä. Ja jos sinulle herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme.

Vältämme turhia kustannuksia. Usein asiat hoituvat sujuvasti puhelimessa tai sähköpostilla perinteisen tapaamisen sijaan. Jos kuitenkin haluat tai asian luonne muutoin sitä vaatii, olet tervetullut myös toimistollemme kasvokkaiseen neuvotteluun.

Laskutamme toimeksiannot yleensä niiden päättyessä tai, toimeksiannon luonteesta ja kestosta riippuen, kuukausittain.

Toimeksianto päättyy, kun sen kohteena oleva tehtävä on saatu suoritettua ja asia päätökseen. Toimeksiannon päätyttyä voit hakea toimeksiantoa koskevan aineiston toimistoltamme. Muussa tapauksessa arkistoimme asiakirjat sopimusehtojen mukaisesti.

Legalwise Oy

Y-tunnus 2674771-9, alv. rek.
ALV-tunnus FI26747719
Kotipaikka Tampere

  PL 140, 33101 Tampere   Åkerlundinkatu 3 B, 4. kerros, 33100 Tampere   +358 10 501 4110   toimisto@legalwise.fi

Puheluhinnat 010-numeroihin:8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv 24 %) Sähkö­posti­osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@legalwise.fi

Share This