Toimeksianto ja toimeksiantosopimus

Tarvitsetko apuamme?

Jotta voimme löytää ratkaisun tilanteeseesi, ota yhteyttä. Ensimmäinen yhteydenotto on aina maksuton. Tällöin kartoitamme tilannetta ja tarvittavan avun laajuutta, mutta varsinaista neuvontaa alkuneuvotteluun ei vielä kuulu.

Kun päädyt toimeksiantoon, laadimme sen laajuudesta riippumatta aina kirjallisen toimeksiantosopimuksen, jossa sovitaan toimeksiannon ehdoista, sisällöstä ja hinnasta. Toimeksiantosopimukset allekirjoitetaan yleensä sähköisesti.

Toimeksiantosopimus?
Toimeksiantosopimus
Toimeksiantosopimuksessa sovitaan mm. toimeksiannon laajuudesta, suoritusperiaatteista, hinnoista sekä muista tarvittavista seikoista. Nimenomaisesti sovittujen asioiden lisäksi ja niitä täydentäen toimeksiantoihimme sovelletaan aina yleisiä sopimusehtojamme.
Sähköinen allekirjoitus?
Sähköinen allekirjoitus

Käytämme toimeksiantosopimuksissamme sähköisiä allekirjoituksia. Vahvaan tunnistukseen perustuva sähköinen allekirjoitus on yhtä sitova (ja jopa luotettavampi) kuin omakätisesti kirjoitettukin, mutta helpottaa ja yksinkertaistaa allekirjoittamista ja helpottaa asiakirjojen toimittamista ja säilyttämistä. Allekirjoitus ja allekirjoitettu asiakirja ovat tarvittaessa jälkikäteenkin varmistettavissa. Palvelun toimittaa <a href="https://allekirjoitus.visma.fi/">Visma Sign</a>.

Milloin toimeksianto aloitetaan?
Milloin toimeksianto aloitetaan?

Toimeksiannon suorittaminen voidaan aloittaa pääsääntöisesti heti. On myös mahdollista sopia muusta ajankohdasta

Jos olet kuluttaja-asiakas, toimeksiantoa ei kuitenkaan kuluttajansuojalain etämyyntisäännösten johdosta aloiteta ennen kuin 14 päivää on kulunut toimeksiantosopimuksen tekemisestä. Jos haluat, että toimeksiannon suorittaminen aloitetaan heti, joudut pyytämään sitä erikseen. Tämä onnistuu yksinkertaisesti esimerkiksi sähköpostilla.

Milloin sopimus päättyy?
Määräaikainen?

Toimeksiantosopimus koskee aina tiettyä toimeksiantoa, ja päättyy tuon tehtävän päättyessä.

Voit myös vaihtaa asiamiestäsi. Ellei erikseen muuta sovita, toimeksiantosopimuksemme on koska tahansa irtisanottavissa. Maksat vain irtisanomiseen asti tehdystä työstä.

Kuluttaja-asiakkaalla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Jos toimeksianto on pyydetty aloittamaan tuon 14 päivän kuluessa, on kuluttajan kuitenkin maksettava tehdystä työstä.

Paljonko se maksaa?
Paljonko se maksaa?

Voit tutustua hinnoitteluumme ennakkoon tästä linkistä. Hinta käydään myös läpi toimeksiantosopimusta tehtäessä.

Suurin osa toimeksiannoista tehdään tuntiveloituksella. Osa palvelukokonaisuuksistamme on myös kiinteästi hinnoiteltuja. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin!

Miten sähköinen toimeksiantosopimus toimii?

  1. Ota yhteyttä toimistoomme sopiaksesi toimeksiannosta.
  2. Kun toimeksiantosopimus on valmis allekirjoitettavaksi, saat sähköpostiisi ja/tai matkapuhelimeesi viestin, joka sisältää allekirjoituslinkin. Jos viestiä ei näy, tarkasta myös roskapostikansio.
  3. Käy allekirjoittamassa toimeksiantosopimus viestin ohjeiden mukaisesti. Allekirjoitus on maksuton, mutta edellyttää tunnistautumista henkilökohtaisin pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella.
    – Jos allekirjoitat yhtiön puolesta, ilmoita allekirjoitusoikeuden peruste ja edustamasi yhtiön nimi.
  4. Kun allekirjoitukset on kerätty, saat sopimuksesta pdf-muotoisen kappaleen, johon on liitetty sähköiset allekirjoitukset ja asiakirjan tunniste. Tunnisteen avulla voit tarkastaa allekirjoitusten ja asiakirjan aitouden koska tahansa.
    – Jos olet kuluttaja-asiakas, pyydä halutessasi toimeksiannon aloittamista heti.

Allekirjoittaminen onnistuu useimmilla moderneilla tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimella, kunhan sinulla on henkilökohtaiset pankkitunnukset.

Toimeksianto ja siitä sopiminen onnistuu kanssamme vaivattomasti.

Sopivan ostajan löytyessä yhtiön voi myös myydä.

Toimeksianto etenee...

Emme toimi selkäsi takana, vaan pidämme sinut ajan tasalla asiasi etenemisestä. Ja jos sinulle herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme.

Vältämme turhia kustannuksia. Usein asiat hoituvat sujuvasti puhelimessa tai sähköpostilla perinteisen tapaamisen sijaan. Jos kuitenkin haluat tai asian luonne muutoin sitä vaatii, olet tervetullut myös toimistollemme kasvokkaiseen neuvotteluun.

Laskutamme toimeksiannot yleensä niiden päättyessä tai, toimeksiannon luonteesta ja kestosta riippuen, kuukausittain.

Toimeksianto päättyy, kun sen kohteena oleva tehtävä on saatu suoritettua ja asia päätökseen. Toimeksiannon päätyttyä voit hakea toimeksiantoa koskevan aineiston toimistoltamme. Muussa tapauksessa arkistoimme asiakirjat sopimusehtojen mukaisesti.