Hinnoittelu ja palkkioperusteet

Kun harkitset palveluamme, älä epäröi ottaa yhteyttä! Alkuneuvottelu asian kartoittamiseksi puhelimitse tai sähköpostitse on maksuton, vaikka asia ei johtaisikaan toimeksiantoon. Alkuneuvotteluun ei kuitenkaan sisälly varsinaista juridista neuvontaa.

Veloitamme toimeksiantomme pääsääntöisesti tuntiperusteisesti käytetyn ajan mukaan. Perustuntipalkkiomme on kuluttaja-asiakkailta 186 €/h (sis. alv 24 %) ja yritys- ja yhteisöasiakkailta 180 €/h + alv 24 % (yhteensä 223,20 €/h).

Tuntipalkkiota voidaan korottaa, mikäli tehtävä on erityisen vaikea ja edellyttää erityistä asiantuntemusta tai ammattitaitoa, tehtävä on hoidettava vieraalla kielellä tai poikkeuksellisissa olosuhteissa taikka mikäli se on hoidettava säännöllisen työajan ulkopuolella taikka muutoin erityisen kiireellisenä. Mikäli toimeksiantoon tai toimenpiteeseen sovelletaan perustuntipalkkiota korkeampaa tuntihintaa, siitä ilmoitetaan etukäteen. Toimeksiantokohtainen minimiveloitus on yhden tunnin palkkio.

Laskutamme tehdyt toimenpiteet 15 minuutin tarkkuudella. Toimenpidekohtainen minimiveloitus on 15 minuuttia.

Viranomais- ja tuomioistuinmaksut veloitetaan toteutuneen mukaan.

Emme veloita erikseen valokopioista, tulosteista, kotimaan puheluista ja muista vastaavista tavanomaisista kuluista, ellei toisin tapauskohtaisesti sovita.

Mikäli toimeksianto tai tehtävä edellyttää matkustamista Tampereen ulkopuolelle, veloitamme matkakorvauksena 0,50 €/km (+ alv 24 %, yht 0,62 €/km) sekä matka-ajalta 50 % sopimuksen mukaisesta tuntipalkkiosta. Mahdolliset hotelli- ym. matkustamisesta aiheutuvat kulut veloitetaan toteutuneen mukaan.

Laskutamme toimeksiannot jälkikäteen laskulla. Mikäli toimeksianto saattaa johtaa oikeudenkäyntiin, laskutamme toimeksiannon vasta oikeusasteittain tai riidan tultua sovituksi. Muut toimeksiannot laskutamme pääsääntöisesti kuukausittain tai lyhyissä toimeksiannoissa sen päätyttyä. Muut maksutavat ovat mahdollisia vain poikkeuksellisesti ja etukäteen sovittuina.